Fotboll

16623 inlägg · 42 ämnen

Inlägg #714682

Sv: Premier League
scim: fast situationen med Campbell kan jag inte hålla med om att det kunde ha varit straff. Han kan ju inte gärna kapa av sig armen, som han dessutom höll tryckt tätt intill sidan. Helt rätt att inte blåsa där, som jag ser det.

Även om oavgjort kanske hade speglat spelet bättre, så är det ju å andra sidan effektiviteten framåt som skiljer lite bättre lag från de inte riktigt lika bra. Chelsea har ju exempelvis under säsongen vunnit många matcher där man spelmässigt inte alls har varit särskilt bra, men har man spelare som Drogba och Lampard mfl som i princip bara behöver ett enda läge för att lyckas sätta dit den så vinner man i alla fall. Jag tycker att flera lag har spelat en betydligt mer underhållande fotboll än Chelsea, men inget annat lag har varit så snuskigt effektiva på att ta vara på lägena. Hade Arsenal ens varit i närheten av Chelseas effektivitet hade man haft CL-platsen säkrad för länge sedan i stället för att tvingas hoppas på hjälp från West Ham alternativt att själva lyckas vinna finalen mot Barca.

I övrigt håller jag faktiskt med om att van Persie stundtals är pinsam i sitt agerande. Inte bara för filmandet utan också för att han överreagerar alldeles för ofta och ska hålla på och tjafsa med motståndarna efter var och varannan avblåsning. När han har fokus på rätt grejor är han en riktigt bra spelare, men när han är som i går gör han inte mycket rätt. Skärpning krävs på den punkten.
Kommentera