Fotboll

16659 inlägg · 42 ämnen

Inlägg #733750

Sv: Champions League
Dragan 2k:

Lagen klarar inte av att hålla planerna i skick säsongen runt, vilket försvårar för spelande lag och samtidigt bäddar för en sparkaspringfotboll som aldrig kommer leda någonstans. Detta skyller jag på inkompetenta planansvariga samt att klubbarna inte förstår vikten i en perfekt gräsmatta, hela säsongen.

Vi spelar, av naturliga orsaker, när alla andra serier är inne i sin försäsong. När alla andra serier är mitt inne i sitt mest hektiska matchande...då har allsvenskan semester. Detta faktum belyser dock bara det faktum att vi med fullt matchtränade lag inte kan slå matchotränade lilleputtlag från resten av Europa, men tänk er då svårigheten att ta oss långt i ett senare skede av Europaspelet?

Sedan har vi för små och dåliga arenor för att ha något att göra ute i Europa, jämför med England där lag i fjärdedivisionen ibland har arenor som mäter sig med topparenorna i vårt avlånga land. Här har allsvenskan mycket att lära av elitserien och den byggboom vi är inne i nu.

Sist men inte minst så beror vår brist på framgång i Europa på att vi helt enkelt ät ett litet skitland jämfört många andra länder, och att det därför är helt orimligt att inbilla sig att vi ska vara uppe och tampas bland de stora drakarna.

Försök inte hitta en röd tråd i det jag krafsade ihop ovan, det var bara det jag kom på nu när jag samtidigt ser på hjärndöda Nico på sexan...
Kommentera