Fotboll

16659 inlägg · 42 ämnen

Inlägg #736198

Sv: Premier League
mattias - 74:

Det är väl inte enda som väcker uppmärkshamhet i hans uttagning heller. När det gäller målvakterna så skulle man definitivt kunna ersätta Kirkland och Foster med Green och Wright. Foster förresten, vad är det för hjärndöd uttagning?

På backsidan är det väl inga större överraskning förutom den gåtfulla uttagningen av Wes Brown som jag har väldigt svårt att förstå. Saknar Paul Konchesky.

På mittfältet känns herrarna Gerrard/Lampard och Hargreaves självklara. Även Lennon. Jenas och Downing känns också som motiverade uttagningar men man kan ju fråga Richardsson/SWP verkligen förtjänat en plats i landslaget? Beckham krossar dessa två med lätthet. Om det inte varit så tätt på mitten så tycker jag även Bullard i Wigan skulle få en chans. Carrick och Cole lär väl kliva in när dom blir kuranta...

På forwardssidan förstår jag Ashton, han är en klasspelare, men Crouch/Bent och Defoe känns underliga. Crouch lär man väl få leva med men Bent och Defoe är inte landslagsmaterial i nuläget enligt mig. Harewood och möjligtvis Vassell skulle kunna ersätta dessa.

Nåja, så mycket konstigheter var det kanske inte, men målvakterna + Beckham och lite småsaker stör mig.
Kommentera