Fotboll

16659 inlägg · 42 ämnen

Inlägg #807793

Sv: Premier League
scim: dock en utespelare som långt ifrån gör sin debut som målvakt. Det är inte första gången han hoppar in i målet, tydligen är det mer regel än undantag att han är uppsatt som reservmålis.

Men av de ca 70 minuter jag såg (sedan började det blåsa så in i helvete så att mottagningen via parabolen försvann, kanske lika bra det iofs) så spelade i alla fall Arsenal inte bra, det är bara att konstatera. Det är tydligt att en svaghet man har är att man inte klarar att spela när det måste köttas. Planen var tämligen sönderregnad och då kan man inte finlira, men Arsenal klarar inte sådana förhållanden särskilt bra. Sedan är ju Lehmann totalt på mellanhand på målet, idiotiskt att rusa ut så där. Bara att bredsida in bollen i mål.

Arsenal borde för övrigt se över hur man tränar. Det är många skador av typen "bristning i låret" och liknande nu. I dag var man nere på femtealternativet (!) i anfallet, Jeremie Aliadiere får i vanliga fall knappt ens komma in på arenan när Arsenal spelar, men i dag spelade han från start.
Kommentera