Frölunda HC

60367 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #1012206

Sv: Frölunda - Färjestad, kvartsfinal 6
En minst sagt händelserik skärtorsdagkväll.
Den bästa matchen mina ögon skådat på mycket länge. Kamp, vilja, snygga mål, vändning och en glasflaska... Det sista vill man bara glömma, så otroligt pinsamt.
Men det är en sak som stör mej riktigt mycket; En person kastar in en glasflaska, några därtill slänger in tomma plastglas och helt plötsligt får alla 7000 frölundasupporters skulden. Tänk lite! Det var inte vi som orsakade en omspolning utan den idioten som publiken buade ut och som förhoppningsvis blir avstängd några år.
Varför färjestadsupportrarna klagar på att folk kastar in saker förstår jag men spelarna fick också en extra pausvila i mitten på tredje för att snacka ihop sej ännu en gång och var det inte så att Färjestad hade tagit en time out i tredje som inte gav något resultat?

Sista matchen i gamla goa Frölundaborg hade nog inte kunnat få ett mer pinsamt slut. Synd.

Varför rusta upp borgen istället för att bygga en ny arean enbart för hockey och inga andra evenemang?! Visst pengar hit pengar dit..

Match imorgon där allt kan hända. Tyvärr tror jag att Färjestad tar det men allt kan hända. Det är 60 minuter som ska spelas.

Slutligen Svanru, gå och lägg dej under en sten eller nåt.
Kommentera