Frölunda HC

60388 inlägg · 3399 ämnen

Inlägg #1745224

Kampen om guldet 2015-16
På lördag smäller det! Det som hänt hittills är historia och formen ( som i Frölundas fall ser god ut) kan ändras illa kvickt! Var inne på Ett Saikforum där dom gärna vill måla upp Frölunda som ganska klara favoriter " ett klassiskt knep" så man kan säga att det var ju det vi sa eller vi krossade favoriterna:) Saik vann ju ändå serien med god marginal och har hemmaplans fördel så om några är favoriter så är det Saik!! Att vi vann 3 av 4 matcher är historia nu men det känns bra att Frölunda presterat en mycket bra hockey i dom matcherna plus att vi slog ett mycket taggat Luleå ( förutom i sista matchen då dom föll i hop som ett korthus).

Om vi kommer upp i den senaste tidens hockeylir skall våra motståndare få det jobbigt om dom skall ta hem guldet.
Vi har 4 kedjor som kan producera framåt och djävligt listiga backar.

Hoppas det blir som i semin där domarna inte avgjort någon av de 6 matcherna ( är rädd att så kanske inte blir fallet!!! Och då inte till Frölundas fördel).

Hur som helst skall det bli djävligt kul!!

Mike.F
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kampen om guldet 2015-16
Mike.F: Vi har stor respekt för Frölunda helt klart. Oavsett serievinst så betyder den lite nu, visst hemmafördel men som du själv säger så har ni fyra starka kedjor och bra backar. Ni får nog tåla att kallas favoriter.
Kommentera