Frölunda HC

60388 inlägg · 3399 ämnen

Inlägg #310933

Sv: MIF-FRÖLUNDA?
Guinness: Eftersom du är lillboz så tänkte jag först låta denna kommentar passera obemärkt.... i ungefär 3 sekunder, sedan ändrade jag mig. Ett spån må så vara, helt frisk är jag i alla fall inte. men trots detta så kan jag ju betydligt mer än dig om hockey. Vänta och se. Frölundaseger, och det med 2-4. Du hade rätt där MoK, det var jag som kom fram till detta slutresultat före dig.

Linnea, vi i expertpanelen har inte lagt våra eftertraktade resultat under alla omgångar hittills, men vi försöker numera ge er en chans till förbättrad ekonomi inför varje omgång. Vill du ifrågasätta våran kompetens så är du mer än hjärtligt välkommen att göra så, räkna bara med att få svar på tal. Jag tror att vi har lagt våra experttips inte mindre än 6 gånger hittills denna säsong. 2 korrekta slutresultat, 3 felaktiga och dagens ännu oviss.

Satsar man en selma p, vi i expertpanelen har inte lagt våra eftertraktade resultat under alla omgångar hittills, men vi försöker numera ge er en chans till förbättrad ekonomi inför varje omgång. Vill du ifrågasätta våran kompetens så är du mer än hjärtligt välkommen att göra så, räkna bara med att få svar på tal. Jag tror att vi har lagt våra experttips inte mindre än 6 gånger hittills denna säsong. 2 korrekta slutresultat, 3 felaktiga och dagens ännu oviss.

Satsar man en selma på var och ett av våra fyra tippade slutresultat i expertpanelen så kommer man på sikt att förmodligen inte bara gå med vinst, utan med ett leende på läpparna. En service som vi erbjuder er helt gratis. Håll till godo gott folk, och visa oss eder respekt!!!

Vi är expertpanelen: Klinth, MoK, Dragan 2k, Danne L
Kommentera