60367 inlägg · 3398 ämnen

Inlägg #437026

Sv: Frölunda - Timrå
Hoppas på en bra match. Varför inte en repris från den 26 januari 1975. Ett tips försöker jag mig inte ens på då dagens match verkar vara helt oviss och öppen.

Men visst borde det vara dags för en förlust nu för Frölunda. Jamenar, allt för att hålla liv i den grå es-lunktabellen.

Henke utbytt efter fem minuter idag?

"Efter bara 5 minuters spel var matchen avgjord, då ledde Timrå med 4-0. Två minuter senare 5-0 och innan första perioden var till ända 7-0.

-Jag har aldrig varit med om maken till spelöppning, sen jag återvände till Timrå, sa en glad Eje Lindström. Resten av "matchen" blev en ren transportsträcka med 3 mål i andra för Timrå IK, ledning med 10-0 efter två spelade perioder! Och två mål för Timrå IK i den sista perioden och ett tröstmål för Frölunda."

Sannes brukar dock ha bra tips att komma med, men idag så tror jag hon är ute och cyklar i badkaret. Slirar på tvålen dårå ;)