Frölunda HC

60388 inlägg · 3399 ämnen

Inlägg #628543

Sv: Linköping - Frölunda
Dream Team: Nej då, jag menade inte att du påstått att Torkki smällde på bakifrån. Jag menar bara att det var ytterligare en detalj som understryker att han inte kommer farande helt skogstokig och laddar allt vad han har mot Sundin, utan istället faktiskt tappar ytterligare lite fart genom att han vänder upp mot honom och tacklar klockrent.
Jag ville bara lyfta fram detaljerna i momentet som blev till skön hockeykonst. :)

När det gäller Brynäs Timrå kan jag förstå din frustration. Såg lite av matchen på Säsongskortet, och det var ju "kul" med en rysk domare som hette Andersson. Herregud, om dom nu ska ha det här utbytet kan dom väl se till att dom inlånade domarna inte måste låna en tröja med fel namn på???

Generellt tycker jag idén med nolltolerans är bra. Det tråkiga är att nivån så här långt varit ruskigt ojämn. Iofs kanske förståeligt innan allt "satt sig", men en lite tråkig tendens är att domaren ofta går "by the book" vid den första och andra utvisningen, men när sedan ett lag har 2 utvisade är ALLT tillåtet igen. Plötsligt är det då legitimt med överfall framför egen kasse, hakningar, fasthållningar etc igen. Ska man få det här att bli accepterat fullt ut är det nog bara att vara rå-konsekvent och ta för alla regelbrott oavsett hur många som redan sitter i båset.
Kommentera