Frölunda HC

60388 inlägg · 3399 ämnen

Inlägg #698160

Sv: Semifinal 2: Linköping - Frölunda
Robert Lahti. Mycket bra insats i en match som hade mycket fokus på just den randiga killen, åtminstonde från media. Den enda missen han gjorde var väl kanske det bortdämda målet, och där är jag inte säker även om jag sett reprisen x antal gånger. Så jag bedömer det som ett korrekt domslut. Dessutom underbar feeling i det slagsmål som bröt ut. Hoppas att Lahti får döma alla återstående matcherna i denna semifinalserie.

Fredrik Norrena. Satan vad han är bra. Han psykar mer än vad han blir psykad. Han har en enorm känlsa för spelet. Och igår var han heltaggad.

Linköpings backar. WOW! Det ver inte lätt att forcera in framför Linköpings mål i går kväll. Mycket bra spelat. En stor skillnad jämfört med hur det såg ut framför Salo. Flera uppenbara markeringsmissar och det resulterade i mål, mål, mål...

Skador. Krutpaketet Esa borta på obestämd tid. Såg mycket otäckt ut och jag blir förvånad om han kommer tillbaks i detta slutspel. Men fan vet, det är segt virke i Esa. Ännu segare virke är det i Sundin. Är han inte tillbaka i morgon så är han det garanterat på Lördag.

Matchen. Vinns rättvist av det för dagen bättre laget. Finns inga ursäkter. Bara att bryta ihop och komma igen.
Kommentera