Frölunda HC

60388 inlägg · 3399 ämnen

Inlägg #699332

Sv: Semifinal 3: Frölunda - Linköping
bobbe: Ja... med tanke på hur era fans beter sig så är jag stolt över publiken i Göteborg. Och vad gäller arena så tycker jag "plåtskjulet" som du kallar det är grymt mycket finare än Cloetta Center. Det vet ni i Linköping lika mycket som jag som var på plats senast att er publik är likadan. Det är klacken. Som för övrigt inte har något annat att titta på än hockey. I Göteborg erbjuds fyra allsvenska fotbollslag och där finns det klackar osv. Varför måste man ha klack förresten? Jag går på ishockey för att se på matchen. Inte stå vänd upp mot läktaren och gapa mig hes.

Jag tycker artikeln tar upp några bra grejer som handdukarna till exempel. Det förstår inte jag heller. Men det är mycket skit också.

Skriv istället en artikel om hur Sveriges värsta hockeyfans skämde ut sig i direktsänd tv genom att skrika apljud till Oduya. När man har en färgad spelare själva. Det är liksom noll IQ på det. Och det var långt fler än dom 20 st som nämndes i tidningen som stod och hånade Oduya. Och vad har Helber gjort med dessa? Jag tror ingenting. Som senast när ni hånade Yared Hagos.
Kommentera