IF Björklöven

3892 inlägg · 100 ämnen

Inlägg #2295945

Sv: Apropå nånting...
Mezdah: Skrev detta i en annan tråd, nyfiken på svar på min fråga.

Lite tragikomiskt är det, hatet vann, långsiktighet är borta. Återstår bara att värva ytterligare spelare vilket Löven måste vara "bäst" i Sverige på. Löven och deras supportrar borde hellre fundera på varför inga juniorer kommer upp från egna led eller ser Löven som ett alternativ för egenutveckling. Vad kan det möjligen bero på?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Iceman99: Wallson har inte fått ut i närheten av max under hans 2 år i Löven, prestationen i år är alldeles för ojämn. De är fakta. Han har sågats på många ställen men av Lövensupportrar och blivit utsatt från galghumor av Skellefteå & Modosupportrar, det är inte speciellt konstigt, Glader blev det i Modo med. De är del i jobbet när man är i en större klubb.

Har dock aldrig sett hårdare ord än "Avgå / Sparka Wallson". Tippar mer på att hans son som är tränare i Teg och hänger på hallen varje dag, är less på höra surret från folk efter varje förlust att han måste bytas ut.

Kan nog garantera att Wallsons optionsår inte förlängts nästa säsong ändå, nu kan han vinna lite sympatier hos folk istället, och samma supportrar som njöt & hånade han när de gick dåligt.

Vad gäller juniorsidan så har Löven inget lag i superelit och så länge man inte är i SHL och saknar ekonomiska resurser att driva en bra juniorsida är det bättre spelare lämnar för andra hockeygym och kommer hem till Löven sen som Wille Eriksson, Possler, Axel Ottosson lira J-20 Elit norra mot skräpgäng blir du ingen hockeyspelare av.
Kommentera