IF Björklöven

3892 inlägg · 100 ämnen

Inlägg #2328871

Sv: Apropå nånting...
Gurkan: Så det är en framtida raketforskare vi har att göra med? Passande faktiskt, kanske den enda av era supportrar som faktiskt har en form av utbildning? För dessa som bränner Lövenbanderoller och lägger ut det på twitter verkar inte ha någon högre IQ.

På grund av din unga ålder(snorunge) så har jag överseende med att du tycker sådant är coolt, jag skulle bli orolig om du var över 25. Förhoppningsvis mognar du om 4-5 år.

Du är bara töntig som du håller på, IQ nivå i Umeå. Allvarligt? Den är nog högre än Kramfors och Ö-vik iaf. Genusfolket är till största del inflyttat från resten av Norrland och övriga Sverige, inget som jag vill beblanda mig med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Klåparna: Hoppas verkligen att det vänder för Löven ikväll och ni vinner både semifinalen och finalen. Vi är många AIK:are som verkligen skulle älska att få hata er lite grann i SHL nästa säsong.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Klåparna: Jag nekar inte att dem som bränner banderoller har intelligens som chimpanser. MoDo gruppen på Facebook och alla med någolunda förstånd skämms över hur dessa "supportrar" beter sig. Problemet jag har är att du verkar tycka att alla MoDo supportrar bränner banderoller då det är ett tiotal vi snackar om. Det finns idioter i alla supporterföreningar. AIKare bränner DIF färgade grejer. Detsamma gör Leksingar och Brynäsare. Var vill du komma?

-Är från Kramfors ursprungligen.
Kommentera