IF Björklöven

3892 inlägg · 100 ämnen

Inlägg #2330867

Sv: Apropå nånting...
Oj då, nu är det lilla bitterfettot use och citerar hockeysnacksgnäll i media 🤣🤣🤣
Hade respekt för Karlin fram tills nu, vilken jävla tönt. Som modospelarna rasade i isen förra matchen måste han vara fullständigt verklighetsfrämmande för att börja gnälla på löven.

Nä du Karlin, ät lite mer pizza o fokusera på ditt eget lag istället.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Soulless: Alla medel är tillåtna i jakten på en SHL plats, det är sen gammalt. Att vara kvar i allsvenskan och säga att man iallafall inte filmade, är ju bara korkat.
Man gör det som krävs när miljoner står på spel.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Soulless: Man försöker väl skaffa de fördelar man kan, tyckte samma om Gath i kvartsfinalen, vi filmade dock inte, kanske nån gång men förstår att han försökte få det till det var för Kristianstads enda chans. Du hade sagt samma sak om ni drabbades så kasta inte skit på Karlin för det.
Nörstebö har så ont att han knappt kan ta sig till båset, sen är han inne och spelar nån minut senare??? Rahimi och Girard faller innan modo spelaren petar på dom.
Denna hockey hör inte hemma i en semifinal men är ribban där så kommer Modo också utnyttja det, får se om Wessner tar oss för diving då, vore ju inte oväntat.

Ett par utvisingar igår var Modos eget fel, Aagards höga klubba och Tanners men resten var högst tvivelaktiga. Får hoppas spelarna får avgöra match 4 inte domarna.

Oavsett vilket så är det ny match, det står 0-0 och inget är klart, långt ifrån.
Kommentera