IF Björklöven

3892 inlägg · 100 ämnen

Inlägg #2385921

Sv: Apropå nånting...
Klåparna: Kanske blir han lite extra tillfredsställd av sin tjej för att hon nu får bo i Stockholm och glida runt på Stureplan. Det och pengarna är de enda sätten han kommer bli tillfredsställd på.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Den tillfredsställelsen räcker nog VÄLDIGT LÅNGT för Olle.
Plus tillfredsställelsen av att 'om möjligt' få känna av segerns och framgångens sötma, istället för att i Björklöven behöva uppleva den Dupt närvarande och Ständigt Återkommande ÅNGESTEN av att ALLTID bli snuvad på konfekten när det VERKLIGEN!!! gäller.

Återkommande scenarion av dylika Destruktiva karaktärer, bryter Förr eller Senare ner 'ALLA' mänskliga individer. Och efter 3 raka återkommaande slutspelsdebackel kände nog Olle Liss i ryggmärgen, att::NU FÅR DET RÄCKA!...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Realisten: Många andra kan brytas ner av debacle men det gör aldrig vi Lövare! Hade det varit så skulle klubben varit död i decennier redan!

Realisten, TÄNK vad ironiskt det hade varit om Löven vinner över DIF i finalen. Olle står där med mössan i handen och ser ut som han nyss sålt smöret och tappat pengarna. Olle får ett nytt efternamn tilldelat sig i huvudstaden, Miss..

De rostiga järnkaminerna är nu inte bara rostiga, de fullständigt faller isär som kexchoklad. Ni som känt på riktigt kexig bilplåt, "köp en Opel bli belåten se naturen genom plåten" vet vad jag pratar om. "MESTA MÄSTARNA" rester sig aldrig igen och de förpassas till historiens bakgård.

Champagnen flödar och segerns sötma har aldrig smakat bättre, Lövaren Fagervall joinar Lövens SHL-fest och allt får ett lyckligt slut.
Kommentera