IF Björklöven

3889 inlägg · 100 ämnen

Inlägg #2519839

Sv: Apropos of Nothing
SuneMangs: Du menar alltså att det inte snackas lika mycket om Rahimi/Löven i andra lags böcker??

Och kan det ha att göra med att MoDo och Löven mötts i typ alla dom senaste slutspelen?? Går du in i Diffens och Västerås böcker är nog inte snacket så positivt gällande Löven! Lag som faktiskt mött Löven i slutspel.

Vi kan väl därför hoppas att Löven blir kvar i Allsvenskan och att ni i Brynäs får möta dom i slutspel(om nu Kenttä blir kvar) nästa säsong, så får vi se om tongångarna är lika positiva hos SuneMangs.

Om vi nu är rädda för Löven så beror det endast på att vi är rädda för att råka ut för skador på nyckelspelare, INGET annat. Kommer det ner till enbart hockeyspelande finns ingen rädsla överhuvudtaget, även om Löven är ett skickligt lag även när det kommer till den biten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropos of Nothing
Confusius: Björklöven behöver väll inte vara omtyckta i andra lags böcker. Det vore väll rätt konstigt om så var fallet? Tänker du att MoDo är det? 😂 det är snarare tröttsamt att nivån på de flesta hockeyforum är så jävla låg att man storknar.

Löven är ett gruffigt lag som ”oftast” spelar på rätt sida linjen, ibland inte. En hockey som passar bra i slutspel. Sen att andra lag inte tycker om den hockeyn, eller inte tycker om Rahimi: Varsågod!

Men det är rätt charmigt att i princip hela Övik och MoDoboken pratar löven 90% av tiden och hur farlig de är, hur ful hockey dom spelar, hur vidrig rahimi är. för att sen bara sitta och gnälla på hur jävla dålig man tycker sitt eget lag är. Låter väldigt tröttsamt tycker jag.
Kommentera