IF Björklöven

3889 inlägg · 100 ämnen

Inlägg #2527043

Sv: Apropos of Nothing
Klåparna: Jo men er effektivitet suger! Vem tycker du har en egen regelbok så långt i finalserien?
-----------------------------------------------------------------------------
Jaa alltså, MoDos Monstruösa Ineffektivitet är ju så här långt '"REMARKABEL'", och är inte annat ÄN att DESTRUERA!!!, och förvisa till de sälla jaktmarkerna för eviga tider!!!!!

Dock tycker jag faktiskt att domarbedömningen under matchen Absolut var helt i sin ordning, trots att DIF fick klart fler utvisningsminuter. Men som sagt, vet man inte var målet står, och avlossar en massa Meningslösa avslut från obefintliga vinklar, och inte förmår träffa målet när man verkligen har chansen!!!, som MoDo hade möjligheten att göra vid ett otaliga tillfällen under gårdagskvällens match, jaa... då går det oavsett vilket ändå åt helvete till slut!!..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropos of Nothing
Realisten: Utmärkt analys, MoDos ineffektivitet är deras akilleshäl. Just nu känns det som att ineffektiviteten kommer fälla MoDo.

Det var en hyfsad domarinsats trots Wessner på plats, men så fort han dömer Löven så slutar det i katastrof för vår del.

Apropå regelböcker, MoDoiter talar sig gärna hesa om att Björklöven och vissa spelare i vårt lag har en egen regelbok(ingen nämnd, ingen glömd). Det hade vi verkligen inte mot DIF och har aldrig haft.
Modoliderna måste skylla på nånting när dom förlorar mot oss.
Kommentera