IF Björklöven

3889 inlägg · 100 ämnen

Inlägg #2532484

Sv: Apropos of Nothing
Soulless: Jag hoppas ju att Modo tar finalen och tvingar kvar äckeljyyrgårn i HA.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Det ska sannerligen bli intressant att se om Foppa vågar sig till hemmahallen, 'OM' MoDo tvingas till en en sjunde och avgörande match.
Han intervjuades i den andra periodpausen.

Personligen tror jag inte att Foppa "vågar" utsätta sig för risken att behöva genomlida alla HELVETETS kval om så blir fallet, och därför riskerar att få uppleva samma VERITABLA superkatastrof som inträffade mot £yxfällan för sju år sedan.
Skulle MoDo torska det här, efter en 3-1 ledning i matcher och med två hemmamatcher av tre på slutet, med den avgörande på hemmais, är KATASTROFEN i princip likvärdig med den mot £yxfällan 2016.
Blir det så, efter sju års ökenvandring i HA, tror jag att MoDo får ENORMA PROBLEM att resa sig igen. Då skulle åtminstone jag bli mäkta förvånad om det INTE blir MINST!! 10, kanske uppemot 15 raka säsonger för MoDo i HA, räknat efter degraderingen 2016.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropos of Nothing
Realisten: I mångt och mycket så trodde jag att MoDo skulle stänga serien igår men tji fick man! Miracle on Ice 2.0 om rövarna från Ö-vik sjabblar bort detta, kommer någon ihåg det jag skrev för drygt två veckor sedan? Så här skrev jag: "Jag kan bara tänka mig den ev. stämning som kommer infinna sig när DIF avgör i Hägglunds på övertid i match 7. Hela Ö-vik slocknar."

Det kändes som en utopi men nu kan det faktiskt inträffa, helt otroligt om ni frågar mig. Går DIF vinnande ur denna serie har dom mig att tacka!

Är så taggad inför morgondagens batalj, tänk om det blir en match 7. För oss hockeytokar utan glasögon åt endera hållet så vore det underbart att få se en GAME SEVEN!

FINA DJYRGÅRN, KOTLETTFRILLORNAS LAG FRÅN STOCKHOLM MOT BÖNDERNA MED KEPS, VARSELKLÄDER OCH LÖSSNUS FRÅN ÖRNSKÖLDSVIK! LETS GOOOO!!
Kommentera