IF Björklöven

3889 inlägg · 100 ämnen

Inlägg #2534441

Sv: Apropos of Nothing
Soulless: Nu är vi där igen... Modo kommer att bli förintade när Djurgården, när DIF avgör i sudden i match 7 i den DIABOLISKA arenan Fjällräven Center. Egentligen inte ett dugg förvånande.
Precis som det blev för sju år sedan mot £yxfällan. Det bara är så..
Och DÅ!!!, ja då förkortas Foppas levnadstid med MINST 10 år.

Men!!!...Hockeyallsvenskan finns ju alltid kvar. Så det vore ju tjänstefel att klaga. Sen är det ju typ MINST 3 är att beklaga sig på, när Hockyallsvenskan bir en BLYTUNG verklighet igen på söndag. Allt annat vore en ENORN!!! sensation.
Jag menar, ett 10-rsjubileum i HA går för "WooDoo"" går inte av för hackor!!!!!
Och!!!..,. alla MoDos "stjärn"spelare är säkert ENORMT taggade på att spela YTTERLIGARE!!! en ''"stimulerande ''" säsong med '"WooDoo '" i HA!!! efter att Djurgården avgjort sudden....,.eller nåt i den stilen...
Alltså!!, Vem vore inte supertaggad på att spela Ytterligare en säsong med WooDoo Hockey i HA, efter en sån otroligt ''"INSPIRERANDE''" epilog???

EFTER! denna säsong är det ENDAST 3 säsonger kvar, innan ett Oerhört '''emotsett''" 10-årsjubilleet för WooDoo Hockey kan firas i HA !!!
Nämligen det schevalereska 10-årsjublieumet, ssongen 2025-26....
Det ''"nöjet'" måste faktiskt WooDoo Hockey ''''UNNA'''' sina supporters!!.....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropos of Nothing
Realisten: Klockren analys återigen. Morgondagens analys från dig blir väldigt intressant att läsa oavsett vilket lag som står med förlorarmedalj runt halsen. Det är lite av en win-win för oss alla som inte håller på något av lagen. Ett lag kommer stå för ett fiasko imorgon, så är det bara. Ska DIFs rostiga järnkaminer stå för ett dunderfiasko och missa SHL-platsen med sitt dopade lag eller ska serievinnaren Modo klappa ihop, tappa 3-1 i matcher och stå för tidernas fiasko i klass med sitt eget dunderfiasko 2016? Njut mina vänner!

Walle2 har en bra poäng, för Löven är det bäst om Modo torskar men att se Djyrgårn floppa skulle minst sagt vara en oerhörd tröst i sammanhanget!

Hockey är en fantastisk sport vid den här tiden på året när det handlar om gamla storklubbar som Löven, DIF och Modo, så mycket som står på spel. De två förstnämnda har även en klack vilket dock Modo saknar..

Härmed önskar jag er alla en glad och trevlig valborg. Skål för Löven!
Kommentera

Sv: Apropos of Nothing
Realisten:

Hur det än går på söndag så blir det bra! Antingen är DIF kvar i HA eller har Modo stått för ett av hockeysveriges största skämt de senaste åren!
WIN WIN!
Kommentera