Juniorhockey

3180 inlägg · 143 ämnen

Inlägg #1452372

Sv: Junior VM

Dream Team: Spontant? Menar du allvar? "Oj nu blev jag så glad så jag åker kvast framför motståndarnas bås." Yeah right! TV-puckshögar är spontana, kvaståkning inte särskilt.

Om jag inte hade behövet kliva upp idag utan kunnat se hela matchen så hade det varit vettigt att diskutera matchen. Att diskutera varför det gick som det gick i en match som man bara sett 1/4 av känns inte särskilt meningsfullt. Då känns det rimligare att diskutera sådant man faktiskt sett. Med tanke på TT:s beskrivning av hur han åkte förbi båsen så verkar de också ha gått och lagt sig och inte ens sett klippet.

Varför diskuterar du själv vad andra diskuterar istället för att diskutera matchen om den nu är så mycket att diskutera? Det tycker jag är asfjantigt!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Junior VM
Wayne Gresky: Nu tog jag mig tid att se matchbilderna (målsammandraget) från kanadensisk TV och de efterföljande intervjuerna.

"It was just something that came up in my mind, nothing against the other team", säger Friberg. Fritt för tolkning, således. Spontant? Tja, kan förstås tyckas vara så men han borde förstås ha begripit att det skulle orsaka reaktioner hos Schweizarna. Kanske tyckte Max att laget hade varit överlägsna men "bara" inte gjort tillräckligt med mål för att vinna matchen. Straffmål och revansch således. Om det är värt tio min? Nja, skulle jag säga. Varför då? Unsportmanlike conduct isåfall. Jag är mer skeptisk. Låt killen fira att han nyss gjort mål för tusan. 
Kommentera

Sv: Junior VM
Wayne Gresky: I min värld sker såna där saker spontant, men jag är ju å andra sidan inte 19 år gammal, eller spelare i junior-VM i Kanada 2012 heller för den delen. Det kan förstås ha varit genomplanerat, googlat, übermycket förberett. Jag gjorde nog ingen större skillnad på det Max gjorde och "TV-puckshögar", om jag ska vara ärlig.

Nu såg jag inte en sekund av matchen, men den situationen kanske diskuterades jättemycket i TV, just med tanke på den utvisning som nu följde, vad vet jag. Så DET kanske var skälet till att du tog upp det? Det som den där andre du hade länkat till gjorde (och som nu kanske Max kände till?) kanske vållade jättemycket rabalder då det begav sig t.o.m, och Max kanske hade för avsikt att irritera, vilket jag inte la ner nån som helst energi att ta reda på.

Jag är ledsen om jag trampade på nån öm tå, men det kändes som sagt bara fånigt att ifrågasätta/betygssätta vad en juniorspelare som knappt är torr bakom öronen har för målgester.
Kommentera