Leksands IF

26702 inlägg · 1367 ämnen

Inlägg #2622426

Sv: Den eviga resan mot nästa guld
Signature: Jag är ingen hockey coach så jag har varken kompetens eller insikt hur spelarna vill att det ska se ut men jag ser gärna att vi bygger om PP formationerna och ställer lite fler backar på blå.

Det känns som om motståndarna vet att vi slår hellre ett pass istället för att skjuta igenom trafik så det blir otroligt lättläst.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Den eviga resan mot nästa guld
Saltmasen: På tal om backar, jag vet at vi har många kontrakt som går ut men ändå så är jag inte speciellt orolig, det skulle väl vara om Caito inte skulle förlänga men jag tror Tjomme jobbar hårt på den biten.

Lindholm lär vi knappast behålla, förhoppningsvis så är det utomlands, Alsing får samåka med Lindholm till Schweiz. Anton åker till Detroit, tror inte han kommer lånas tillbaka med tanken på åldern, han får nog spela i AHL ett tag.

Kvar har vi då Eddie, Lundqvist och Norén, med tanke på dom senaste matcherna så är det inte så är det knappast en backkris, avslutar vi säsongen bra så är vi ett attraktivt lag för spelare som vill vinna något.

Själin har stampat i AHL ett tag nu och jag undrar inte om han är sugen på att komma tillbaka, Axel Rindell har utgående kontrakt i Timrå och jag tycker han är otroligt duktig, nu tror jag dom har lite förtur när det gäller kontrakt men helt klart en spelare man kan spendera lite extra på. August Bergs kontrakt går också ut efter säsongen.
Kommentera