Leksands IF

26702 inlägg · 1367 ämnen

Inlägg #2728924


Svarskommentarer

Sv: Den eviga resan mot nästa guld
Då var det slut på sandalsäsongen då. Tjomme tog två finnar tidigt och tog en rejäl jävla semester. Ingenting har hänt, Lyytinen och Rindell är våra nya backar. Antar att Alsing ville ha mer pengar och en ledande roll, det hade HV. Och Lindholm ska ut och tjäna penge men jag hoppas att han trivdes i Leksand och får gärna komma och avsluta karriären här.

Jag sa det tidigare här under förra säsongen att Rindell såg riktigt bra ut i Sundsvall, tydligen så höll Tjomme med mig. Lyytinen har jag inte bra koll på men det skrevs mycket och ofta om hen i början av förra säsongen, sen blev han skadad och det blev knäpptyst.

Bådar inte bra för Leksand, finns inte tillräckligt med tår och fingrar för att räkna skadade Finnar vi har haft i klubben, speciellt under 2000-talet.

Forwardssidan ser bra ut, ville gärna bli av med Zacke då han gjörde sin sämsta säsong i fjol, men nu så föste han in 4 mot Linköping så han får väl en chans till då. Tappa-På-Blå Johansson är vår käre nepotism-anställd så vi får dras med honom med.

Ser fram emot säsongsstart.
Kommentera