Linköpings HC

7298 inlägg · 775 ämnen

Inlägg #1026433

Sv: HV-LHC
FreddanVF: Kuben höll väl en ganska varierande nivå på utvisningar matchen igenom tyvärr, men just i de där situationerna (frilägen) verkar alla domare ta stenhårt för "spelförstörande moment". Jag är därför inte förvånad över att det blev straff, för visst var det lite småhakningar och annat på vägen. I en "vanlig" situation hade det inte blivit ett skvatt av det, men nu är ju bedömningen som den är. Sedan om det ska bli straff eller inte är ju en till slut fråga om spelaren ifråga tilläts avsluta "normalt" eller inte, och där finns nog lte olika åsikter... :)

Tycker ändå att det var mer irriterande vid andra situationer. Tony åkte på en holding efter att ha blivit nergjord 3 gånger i situationen som föregick hans utvisning. Och i ärlighetens namn var upprinnelsen till 1-0 målen nog på gränsen, när Davidsson blev lite omilt behandlad av Melichar.

Men ändå, slutspel är slutspel. Det är nog inte helt lätt att sätta en lagom nivå så att man verkligen (konsekvent) tar för de spelförstörande grejerna, men samtidigt tillåter spelarna att göra upp om det utan att blåsa sönder matchen.
Kommentera