Linköpings HC

7298 inlägg · 775 ämnen

Inlägg #303922

Sv: En smakstart, kommer det mer?
Nå, visst är det kul med hockey. Och fullständigt logiskt. Alltid.
Efter en magnifik inledning med en några trendbrott (seger mot DIF i Globen, kunde vända underläge hemma mot SSK) var man övertygad om att det här skulle bli en kul säsong. Sedan kom måstematcherna mot "lagen vi skulle ha efter oss i tabellen" (nåja, det gällde för MIF iaf). Och just mot MIF släpper vi till 2-3 i spel 3 mot 5...
Jahapp. Som vanligt alltså tänkte man. Nu blir det väl krampaktigt och spännt resten av säsongen med lite strösegrar här och där, allt på vägen mot kvalserien.
Samtidigt verkade Brynäs ha knutit näven i fickan och gått ut och krigat på ett sätt som vi inte sett på några år. Så, BIF-LHC kunde väl bara sluta på ett sätt?
Trodde man ja...
Visst, vi hade flyt. Första målet via en knepig sargstuds (stänger de "dörren" för ismaskinen ordentligt nästa match?). Och sedan några mer eller mindre tavlor av ett par målvakter ur slag. Men ändå, hur ofta har vi sådant flyt?

Nåväl, Leksand i morgon. Leksand som för varje förlust kommer närmare en seger. Jag tror det blir stentufft. Och jag tror att det kommer att avgöras av vilken av Bales vs. Norrena/Sperrle som har bäst dagsform.
Törs vi hoppas på 3-2 av Knold med 5 minuter kvar, och en Norrena som sedan spikar igen? :)
Kommentera