Linköpings HC

7298 inlägg · 775 ämnen

Inlägg #304807

Sv: En smakstart, kommer det mer?
bobbe: synd att sps låg nere inför lulematchen - jag vaknade och kände spykänsla i söndags. kanske var det spriten sen dan innan men jag tolkade det som att LHC skulle få stryk. Då jag bott uppe i Lule några år så är jag väl bekant med delfinen, flt coop arena och det spel de har där. Näsan luktade stryk. och mycket riktigt... vägrade dock lägga pengar på det - utan tippade bort pengar på våra svenska damer istället..

Nu till HV matchen. Jag har väl bara ett tips att komma med - det har inte med min näsa att göra - men det är omöjligt att tippa något annat.
"8-0, 8-0.........vi slår alla lag med 8-0......."

Jag kommer nog att gardera mig med 3-1 också. För att helgardera mig. Men - näsan måste få vila över natten och sova på saken.

Allvarligt - det blir nog en tuff match, men vi brukar vara bra mot HV, och i år har vi bättre trupp än någonsin så jag tror benhårt på seger faktiskt. HV trummar dessutom framåt och det är med sån glädje när jag konstaterar att det gynnar oss i år! 3-1 med två bra målisar som kommer fälla avgörandet. Punkt slut over and out.
Kommentera