Linköpings HC

7298 inlägg · 775 ämnen

Inlägg #317604

Sv: En smakstart, kommer det mer?
Underdog: - Du var inte där, okej, fick bara intrycket av att så var fallet. Man ska heller inte tro allt man läser, du vet. Speciellt inte Wennerholm, även om han hade mycket rätt just denna gång. ;)
- Minnet sviker ibland, nu när du säger det känner jag igen "kundträff".
- Det "rättfärdigar" inte, men det är rätt typiskt att det just är White Lions som får skit för händelser och förteelser som förekommer på många håll. Personligen tycker jag att det är etter värre om man som t.ex. Goa Gubbar har parollen "inte hata, bara älska" och sedan häcklar en gammal spelare som numera råkar spela i ett annat lag.
- Att psyka motståndare är en del av en klacks uppgift, om det ger resultat. Stefan har varit dålig och virrig i båda matcherna mot LHC, kanske har det bidragit en smula..? Man psykar bl.a. genom att håna. De två orden är inte varandras motsatser.
- Som sagt, det gick absolut till överdrift i lördags, och personligen är jag inte så mycket för hånet av Pettersson, men jag har viss förståelse för det. Att (om det nu är sant) förhandla med andra föreningar under pågående Kvalserie och dessutom göra en uppenbart undermålig kämpainsats i densamma, det är illa. Det är lite Skröder-varning.
- Söderström har uträttat mycket mer än Pettersson och lämnade föreningen på ett annat sätt, i en annan situation.
- Jämförelsen Foppa och Näslund är bara konstig.

Kritisera gärna, men gör det med måtta och perspektiv. Det är lätt att stirra sig blind på felen, i stället för att notera positiva saker som att vissa totalt iq-befriade ramsor försvunnit totalt och att spelarna tackar klacken efter varje match. Sist, men inte minst, så finns WL på plats överallt. Hemma som borta, i någon form.
Kommentera