7298 inlägg · 775 ämnen

Inlägg #425845

Sv: LHC - Hv71
OskarB: Njaaa.... nu låter det liiite "bad loser" om dig va?
Visst var det en del misstag från bägge lagen, men det var fart, svängigt, många mål, och framförallt några RIKTIGT snygga mål. En typ av hockey när publiken trivs medan coacherna får krupp.

Håller med om att Knuble såg misstänkt offside ut när han sköt in det viktiga 4-3 målet, tyvärrr syns inte hela situationen på hockeyligans highlights.

Nog var det väl bra kamp stundtals, även om jag tycker HV såg betydligt lojare ut än vanligt. Kanske han matchen aldrig "sätta sig" pga de många målen och snabba vändningarna. 0-1 blev 2-1 på nolltid, sedan 3-1 som hastigt och (o)lustigt blev 3-3 inom loppet av några få effektiva minuter, och så small det igen fram till 5-3 på ingen tid alls. Kan tänka mig att det förstörde rytmen en del.

Norrena började lite darrigt, på ert första mål var han helt borta. Därefter spelade han upp sig, och var väldigt stabil i sista perioden när HV trots allt tryckte på och skapade en hel del farliga situationer.

Liv tycker jag såg rätt flaxig ut, även om det nog inte spelat någon roll på en del av målen vem som än hade vaktat kassen. Vill dock minnas att Liv var ganska shaky i inledningen av förra säsongen också, för att sedan spela upp sig till en suverän nivå.