Linköpings HC

7298 inlägg · 775 ämnen

Inlägg #508170

Sv: Ni som tjatar om hemsk kvinnosyn...
El Maco: Storyn är inte vacker, låt oss vara överens om det.
Mina invändningar, som jag präntat tidigare, handlar dock om olämpligheten i att gå på krogen när man är på landslagsuppdrag och att Husse och Lilja har familjer.

Men, jag tycker det är liiiiiite mycket "snyft snyft" över kvinnas version. Hon har, som MetalGuru påpekat flera gånger, lämnat två helt olika versioner av händelseförloppeti den alltid så pålitliga kvällspressen.
Plus att det finns en debatt (orkar inte leta upp länken) på något "paparazzi-forum" (dvs kändis/krog-skvaller) där någon påstår sig ha sett kvinnan stå med handen fast förankrat där en supensoir normalt sitter matchdagar på Lilja, och sedan på toan pratat om förväntningar inför ev. sex med honom. Skvaller? Ja. Sant? Ingen aning. Juridisk bevisning? Knappast.
Jag tror det jag vill om den "informationen", men den kan tjäna som lite eftertanke. Om det nu skulle visa sig vara sant. Kvinnor har väl ett ansvar för sina handlingar också?

Du pratar om moralpanik. Tre killar ska inte sätta på en ensam full tjej. Det håller jag med om. Men, rent hypotetiskt, om nu tjejen inte var så full? Om hon ville bli påsatt för att det var "häftigt" med tre landslagsstjärnor? Och sedan kom på att, kanske pojkvännen, kanske släkten i "den lilla hembyn" (som pressen refererade till) skulle ha åsikter om det hela? Eller, att hon inte mådde så bra av det?

Att Lilja ber om ursäkt och ser ångerfull ut är ju.... bra. Att Huselius inte gör det kan ju ev. tyda på att han är mer än förbannad på kvinnan, som givit en förespgling under natten, och en annan dagen efter. Inte vet jag, men det kan vara något att fundera på.
Kommentera