Linköpings HC

7298 inlägg · 775 ämnen

Inlägg #566882

Sv: Norrena...
bobbe: Risken är tyvärr alldeles för stor att han drar. Att en NHL-klubb hör av sig innebär att dom ÄR seriöst intresserade. Givetvis vill Tampa liksom alla andra klubbar inte riskera mer än nödvändigt och komma så billigt undan som möjligt, så gång efter annan blir svaret på första budet i dessa fall att "det var ett för dåligt bud", antingen sett från rent ekonomiska grunder, eller avtalet i övrigt, dvs längd, en/tvåvägs, "out"-klausul etc.
Men nu är ju som sagt Tampa intresserade. Och de har säkert inga problem med att höja budet såväl ekonomiskt som innehållsmässigt.
Den enda räddningen är väl om man ser honom som reserv backup bakom Grahame, och att man därigenom inte är villiga att sträcka sig längre, men jag har svårt att tro det. Norrena har haft kontakten med Tampa förr, och verkar ha gjort ganska klart att han vill vara med och fightas om första-fiolen.
Tror tyvärr vi kan glömma Norrena.

Vad finns att tillgå på marknaden idag? *suck*

Att VF tar Salo tror jag är en liten fingervisning om hur läget på marknaden är. Jag menar egentligen inget illa mot Salo, men det ÄR en chansning. Tänder han till och kommer upp i gammal god form har de gjort ett klipp. Om inte, ja, då är det bara att ta fram stora plånboken...
Kommentera