Linköpings HC

7298 inlägg · 775 ämnen

Inlägg #635729

Sv: Brian Felsner...
Huge: Minns inte riktigt om han provades i den rollen. Har dock för mig att han presenterades tänkbar som både center och vinge. Tror dock han passar bäst som vinge i en lite "fri" roll. Han har ju iofs spelat i Sverige förut och vet vad det innebär, annars kan just centerrollen á lá svensk hockey vara lite förvirrande ibland för transatlanter.

Han försvann tyvärr mitt under säsongen då han inte kunde bli lovad nytt kontrakt över nästa. En liten plump i det hela, men tydligen fick han ett 1 1/2-års kontrakt i Schweiz eller var det nu var.

Soling? Tja, vi är många som undrar. En strålande försäsong följdes av seriestart med ett tillstånd som närmast påminner om koma. Och nu finns inget självförtroende kvar verkar det som. Kan bara hoppas att han får sätta ett par pytsar så han kommer igång igen. Men det blir lite svårt, i takt med att prestationerna uteblivit har han hamnat längre och längre bort från de kedjor som regelbundet producerar. Men vad ska man göra? Han har ju definitivt haft sina chanser...
Kommentera