Linköpings HC

7298 inlägg · 775 ämnen

Inlägg #856376

Semifinal!
Så, vilka blir det nu i semin? Man ska väl inte dra för stora växlar på de senaste matcherna, men nog verkar det troligaste scenariot HV-LHC samt FBK-TIK.
Brynäs verkar få mer och mer soppatorsk, och i ärlighetens namn känns HV som ett mer gediget och komplett lag. Jag undrar om det inte är klart redan på fredag.
Timrå har fått Modo dit dom vill, och dessutom fått fart på målskyttet. Nu har ju den serien mest handlat om att bortalaget vinner, vilket innebär att Modo har en god chans att knäppa Timrå på fredag, men samtidigt är ju sista matchen i Ö-vik... Någon gång kommer ett trendbrott, och frågan är ändå om det inte kommer nu på fredag!

HV då. Ja, nog blir det en nöt att knäcka. Vi har en bättre målvakt. Och HV är väldigt beroende av att deras utlänningar producerar, något som de (tyvärr med våra ögon sett) börjat göra. Det handlar nog om att få stopp på Hrdina & co för att ha en chans. Fixa dessutom en sponsor av öronproppar så är Jämtin neutraliserad. Eller låt han studera Majeskys axelskydd nära sargen. Våra backar måste höja sig ett snäpp och sluta drälla med pucken som man gjort stundtals. Snabba raka uppspel vilket innebär kopiös rörlighet hos våra forwards. Rakare på mål, mer skott, "krascha nätet" och sätt press på Ersberg. Stana fortsätter att storspela och skapar frustration hos HV. Sedan tar vi FBK i finalen av bara farten... :)
Kommentera