Linköpings HC

7298 inlägg · 775 ämnen

Inlägg #871311

Sv: FINAL: MoDo Hockey - Linköpings HC
Klimpen: Jag har kommit till en viktig insikt. Alla lag som har en enda enögd supporter på läktaren som någon endaste gång sagt "bu" skall diskvalificeras av sportsliga själ.

Eller kan det vara så att vi godkänner två? Fyra, åtta, sexton personer av den kategorin? Ja, jag antar att det finns adekvata empiriska studier på det. Vi har ju experter i panelerna runt omkring på HS just i fråga om enögdhet.

Fast... I de kontradiktiva argumenten omkring buanden och enögdhet så fastslår ju någon i samma andetag att buanden mot domaren har - med hockey - att göra, vilket torde innebära att det egentligen borde vara tillåtet ändå. (NMen något SM-guld är man inte värda, av just den anledningen.)

Aningen motsägelsefullt så förekommer ett fenomen hos framförallt LHC-supportrar - på läktarna - som tydligen - INTE har med hockey - att göra. Det är något som vi skall bortse från, för det påverkar inte matcherna. Så det är helt ok. Att detta fenomen innebär att var och en som hejar på något annat lag än LHC kan få riskera avslaget näsben, eller något annat värre. Ähh! Det låtsas vi som om det inte har med saken att göra. Den publiken är i alla fall värda ett SM-guld, oavsett om de vinner det eller inte.
Kommentera