Linköpings HC

7298 inlägg · 775 ämnen

Inlägg #982291

Sv: Swe-Ryss
distanserad: Självklart förändras situationen om Luleå skulle trilla ur. Tyckte bara att det kändes som lite för mycket långskott för att börja spekulera i Bartecko. Men OK, om det nu skulle bli så, din åsikt är alltså att vi ska bygga en 2:a line med Jocke, Bartecko och något mer, resten, Pajen (om han blir kvar), Emwall, Staal, Vahalahti, Timpa, Blomman, Zacke, Carlsson samt utlånade påläggskalvar får antingen nöja sig med en plats i en brunkarlina eller söka sig någon annanstans?

Staal, Timpa och Vahalahti är kanske de som känns mest överflödiga.
Pajen tillför en hel del och ska definitivt inte spela i någon checking line. Emwall kan bättre än han visat, Zacke och Carlsson har man ju tagit hit för att de ska kunna blomma ut i offensiven (förhoppningsvis nästa år), Blomman behövs för sin inställning. Visst finns det plats för några forwards, men min poäng är om det skulle vara värt att lägga det mesta av krutet på Bartecko?
Möjligtvis om man omdisponerar lite. Ett byte med Majesky ut och Bartecko in är helt OK under förutsättning att man utöver det hittar en bra PP-back. För fortfarande är ju bra backar prio ett. Och till skillnad från dig är jag nog lite orolig. Cluben känner till problemet ja, men man har inte lyckats göra något åt det. Förhoppningen står ju till att man i årets Silly Season får en chans att agera innan det är för sent, men ett par bra backar kommer att kosta. Och det är där jag tror pudelns kärna ligger, hur förvaltar man budgeten på bästa sätt för att få en bra balans i laget?
Kommentera