Linköpings HC

7298 inlägg · 775 ämnen

Inlägg #982303

Sv: Swe-Ryss
Larionov: Nja, jag vill inte köra på 2 linor systemet - om man inte visar att man kan lyfta upp 3:e linan då de är heta och låta dem lira som 2:a t.e.x.

Jag vill verkligen att Zacke, Carlsson med flera ska kunna blomma ut och jag vill def. ha en bred och jämn trupp. Men det står väl klart att det är Lener stil vi ska köra. Hörde Hemlin säga att det systemet "nog passar oss". Så det är nog bara att acceptera och fundera på hur man ska snickra ihop bästa laget efter ramverket.

Njae, ska vi ha Bartecko vill jag först och främst att Surovy finns kvar. Jag vill se dessa tillsammans. Jocke E vet jag inte om han passar ihop riktigt med dem - vad jag sa var bara att han är "elit material" - han är ruskigt bra när han är bra, och jag hoppas han kommer höja sin lägsta nivå (och vara ickeskadad) till nästa säsong. Han är def. nån jag vill vi ska satsa på.

Tim är jag rädd vi blir av med. Trist men jag förstår att han vill och måste ha mer speltid. Staal o Valle bryr jag mig inte mycket om vi tappar. Vad kostar Valle egentligen?

Emvall är ju en inventarie som kanske betyder mycket i omkädningsrummet - men allvarligt - hans peak har nog varit. Jag tror inte han kommer tillbaka i slag. Jag räknar med att Mange är tillbaka nästa säsong och då minskar också vikten av Kapten Emvalls roll i laget.

Bartecko var aldrig ett långskott om vi har kvar Surovy, han skulle må skitbra med bartecko, på så sätt kan prislappen också motiveras - man får en bättre surovy. När nu Lener sagt att han vill ha Bartecko - så känns det absolut inte som ett långskott.

Jag tycker dock att vi ska bygga
bakifrån och frammåt. En keeper är för mig helt vitalt.
Minst två högkvalitativa backar, och helst likaså i PP. Minst en right. (Mange please? :) Han lär heller inte bli så sjukt dyr)

Jag har en känsla av att vi kommer tappa Musse också. Och får vi behålla Mårten och Weinis behöver vi en 3:e komponent där också. Musse har ju även om han stannar en förmåga att vara borta mycket för ryggen, så vi behöver ett riktigt bra alternativ där. Det har vi inte idag. På min önskelista såg du säkert vem jag skulle vilja ha in där efter LG hockey games... :)

I hockeykväll igår lät det också väldigt osäkert om vi får se Mårten (och Weinis) nästa säsong då båda verkar sugna på NHL igen. Gör de ett bra VM (om de är med) så lär det bli svårt att behålla dem. DÅ behöver vi verkligen Bartecko med flera forwards. Tänkt dig om vi förlorar hela första femman, Surovy - vad fan ska vi lira med då frammåt?

M.a.o. vi måste titta på forwardsidan lika mycket som backbesättningen är jag rädd.

Risk för att tjata - GLÖM INTE att hitta en första keeper...
Kommentera