Linköpings HC

7298 inlägg · 775 ämnen

Inlägg #999518

Sv: Expressen
distanserad: Nja, då antar du isf fel. Jag talar inte av egen erfarenhet eftersom fenomenet medgångssupporter är individuellt och förekommer hos samtliga lag. När du drar samtliga brynässupportrar över en och samma kam så gör du ett misstag.
Liksom det är ett misstag att dra samtliga LHC-supportrar över samma kam.
Det jag vänder mig emot är den s.k medgångssupporterns förklaring som även du i detta fall drar fram: om inte spelarna minsann kämpar och ger järnet i exakt varje byte så skiter jag i att stötta och går hem.
Jag anser att supportern i det läget till nästan 100% begår en felanalys som till största del är baserad på den egna besvikelsen över att resultatet inte blir som man tänkt sig. Dvs man ser ofta inte att spelarna verkligen försöker att vända på matchen utan tolkar de misslyckade försöken som att spelarna alltid gett upp och kastat in handduken så fort det tar emot.
Jag är nämligen rätt så säker på att professionella hockeyspelare, så länge det finns en realistisk möjlighet att vända en match, verkligen försöker att göra det också.
Och nu talar jag alltså inte om när man ligger under med 0-4 och det återstår 1 minut av matchen.
Nu kanske jag missuppfattade hur det låg till i just den match som du såg mot Djurgården, men jag fick intrycket att du gick i ett relativt tidigt skede av matchn pga att spelet såg bedrövligt ut och inte pga att det på nåt sätt skulle ha varit kört för er del.
Kommentera