Att vägra gratulera en vinnande motståndare och bara skylla förluster på domarna, tur eller att ens eget lag är "nedtränade" eller inte riktigt "ville vinna"? |
| 15% |
Att offentliggöra information som i efterhand visar sig vara falsk och att klubben mycket väl visste om det när lögnerna spreds? |
| 26% |
Att försöka lura till sig andra klubbars talanger genom att i lönndom kontakta pojkar ända ned i 12-13-årsåldern? |
| 37% |
Att utse en lagkapten som offentligt proklamerat att han fuskar och gång efter annan visas bryta mot regler och stängas av? |
| 22% |
1. Värm mjölken och grädden till precis under kokpunkten (den får inte koka).
2. Låt gräddmjölken svalna till 22°C.
3. Vispa ner 1 dl filmjölk.
4. Häll sedan upp blandningen i skålar.
5. Täck över skålarna och låt dem stå i rumstemperatur i ca 1 dygn. Kyl sedan ner filbunken i kylskåp i ett par timmar.
6. Mums, nu är det bara att avnjuta den filbunke du gjort själv.