Luleå HF

116656 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1702712

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
eltifoso: Shit, numera får jag Cmore som sänder sparkboll, tennis och allt annat förutom den hockey som är det enda jag ser. Men inte historiska matcher längre så jag får inte upp den härliga matchen:-(

Men tack för tipset! :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Dags för nedsläpp i Gävlarnas stad. Lovande vaktjunisen Felix Sandström punktmarkeras i spelargången och är så laddad att han skrämmer små barn och pensionärer som faller dånande till höger och vänster!

Luleå saknar ex-pölsan Sweatt, som sagt, men har ex-pölsan Harju och ex-Pölsan Granström, medan Pölsan har ex-lulingen Mannberg och ex-lulingen Kilström, men tyvärr saknar ex-lulingen Enterfeldt. Fast man har ju ikonen ex-lulingen Bulan förstås.

Kom igen nu, Luleå!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Apsanningar!

Alla vet väl vad det är men för oinvigda kan jag meddela att det handlar om lögner som Apklubben sprider under den falska varubeteckningen "sanningar".

Som ett exempel på en apsanning kan vi ta den lögn Apan varje år i augusti sprider över landet där nyttiga idioter i media landet över förklarar att "intresset för hockey i Apschtaan är större än någonsin och Skellefteåborna vallfärdade för att fylla läktarna för att se hockeylagets första isträning!"

Det är rent ljug. Någon isträning finns inte. Det är ett rent spektakel med ansiktsmålning, fiskdamm och banjomusik där visserligen apspelare deltar men majoriteten är småbarn som aldrig sett en puck ens.

I år var inget undantag, tvärtom och vi saxar från Apans hemsida:

"Nytt publikrekord vid säsongspremiären! Publicerad: 2015-08-04 19:20
Skellefteå AIK har åter äntrat isen! Laget hade ikväll säsongspremiär och man välkomnades tillbaka efter sommaren med näst intill fullsatta läktare.
Man uppskattar kvällens publiksiffra till 5 900 personer och därmed har man satt nytt publikrekord vid årets ispremiär.
- Vilken härlig start på säsongen! Vi snuddar på fullsatt idag, det är ju helt fantastiskt, kommenterar klubbdirektör Pea Israelsson."

Sanningen är följande.

Apans snittpublik i Aparenan:
2013/2014: 5225
2014/2015: 5030
20115/2016:

Apan-HV 4583
Apan-Öret 4412

Publiken har alltså lessnat totalt på Apans fulhockey med hysterisk fullfart följt av brottarhögar och ev. målpetar framför motståndarmålet i kombination med de divor som Lasse Brutus J haft förkärlek för att värva för dyra pengar, låt vara gratisöverförda direkt från kommunalbudgeten.

Förutom de nämnda matcherna har man även mött Luleå och då blev det förstås 5871 i publiken som följd av alla nedresta luleåbor vilket gubbhyllan i Apschtaan tackade för genom att ösa skitsnack, snus och annat bråte på lulesupportrarna.

Nu ska man möta Charlies Crown ikväll och är så desperata att man öser ut TRETUSEN gratisbiljetter för att förmå Apschtaans bor att gå på hockey. Kön meddelas ha varit 200 meter lång - i klass med kön till fiskdammen vid "första isträningen".

Det är förstås pinsamt värre och vad säger de ansvariga i Apan? Marknadschef Billing uttalar sig:

– Det är fullständigt normalt att vi har så pass många biljetter över så det handlar inte om någon sorts kris. Vi vill locka nya hockeyintresserade till arenan, säger Billing
Är det ett problem att inte fler är på plats?
– Jag skulle snarare kalla det en utmaning att ha ett stort intresse för alla matcher under en lång säsong.

Välutbildad i Apsanningar tydligen.
Kommentera