Luleå HF

116656 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1702789

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Luleås spetskompetens agerar och sätter hur orättvist som helst 0-1. Micflikier spelar Rajala som lurar halva Pölsan upp på läktaren att köpa korv och därefter sätter han en perfekt passning till Johan Harju som ställt sig på rätt plats och pangar in ettan i det halvöppna målet:-)

Pölsan har helt klart dominerat över hela banan denna första period och ägt matchen fullständigt men titta på vad spetsspelare betyder:-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Intressant att tänka på att Apan fick en kommunal orgasm när de skulle få tillbaka fläskberget Hollywood, den store härföraren som skulle leda laget i Powerplay.

Oklart varför, eftersom fläskberget inte gjort annat senaste säsongen än att visa att han är för gammal, för tjock, för usel. Säljer han billig Skogsstjärnan, eller vad är det?

Fläskberget har alltså lett Apans PP vid nu 29 tillfällen, sammanlagt 58 minuter i 5 mot 4, och laget har mäktat prestera 2 (!) mål, samtidigt som de släppt in 1, dvs netto 1 mål på 58 minuter PP vilket ger 3,45% effektivitet för apan med Fläskberget.

I fjol hade Apan 18% under SHL och 27% PP-effektivitet under slutspelet. Men det var förstås utan ett black om foten i form av fläskberget Hollywood. Men det är ju bra att Apan väljer att satsa på fläskberget i PP. Det gillar vi andra 13 lag också:-)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Fri-Sören blundar när Harju crosscheckar bort Kilström framför kassen och ostörd kan lägga in pucken i öppen kasse. Snyggt mål, där ser man vad trubbiga domare kan betyda, till skillnad mot spetsiga forwards... :-)
Kommentera