Luleå HF

116294 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1703082

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
micke: Hehe, jag tycker lite tvärtom. Ingen särskilt bra match av någon av lagen. Brynäs kom aldrig riktigt igång. Luleå var kompakta i egen zon men hade inget bra kollektivt anfallsspel. Rajala kunde såklart åstadkomma saker med sin individuella skicklighet men svårt för övriga kedjor. Fast Luleå kommer säkert bli bättre under säsongen och om domarna höjer bedömningsnivån i slutspelet, som de brukar göra, så kommer Luleå att vara ett av de lagen som gynnas mest av det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och vi gratulerar Apklubben som verkligen lyckats vända den nedåtgående trenden där publiken svikar allt mer år efter år - trots att Apan i början av augusti spred apsanningen att "folket i Apschtaan är rekordintresserad av hockeyn och sätter publikrekord på första isträningen" även om det inte var någon isträning alls utan ansiktsmålning, fiskdamm och slikt.

Nu har man ju börjat året katastrofalt med bara pinsamma drygt 4000 på matcherna förutom då när Luleå gästade och ett stort antal lulesupportrar var på plats (bara för att bli utsatta för Apans gubbhylla där apnoblessen satt och söp och kastade prylar och skit på gästerna från Luleå så att Apans säkerhetsansvarige fick be om ursäkt för de beskänkta apseniorernas uppträdande efteråt).

Nej, nu lyckades det!

Man fick lapp på luckan och fyllde arenan - Hurra!

Visserligen till priset av att man delade ut inte mindre än 3000 (!) gratisbiljetter men eftersom arenan rymmer 6001 åskådare kunde Apan med en sedvanlig Apsanning därefter slå sig för bröstet och proklamera:

"Apan spelade inför fullsatta läktare! Visst var det några gratisbiljetter
- MEN MAJORITETEN VAR BETALANDE ÅSKÅDARE!"
Kommentera