Luleå HF

116298 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1703307

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Segerlinan Rajala-Harju-Micflikier är enastående. Snabbt spel nu och återigen Micflikier-Harju perfekt uppställda som de målskyttar de är 2-3 meter ut på varsin sida om vakten. Denna gång Harju som lurar ned Ersberg, passar sedan Micflikier som högt hänger in 3-0 :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Periodpaus 3-0 till Luleå. Kunde lätt ha varit 5-0 eller mer.

Jag tror på nya förstalinan. Snacket om center och spelfördelare är bara att glömma när man har Rajala i en lina. Han är helt j-a underbara med sin puckkontroll och härliga lek runt långsammare motståndare och dessutom är han en passningsläggare på Skuggan-nivå minst. I tidigare matcher har man gång efter annan sett Rajala servera strålande pass till medspelare som inte varit tillräckligt bra att förstå att passen kommer eller att utnyttja dem när de kommer.

Men om nu Toni får båda Micflikier och Harju - två strålande snipers med sig kan det bli resultat på resultat på resultat:-) Och när Rajalas öppnande pass kommer är de andra två välplacerade och med spelutrymme, i stället för att de ska behöva böka och ömka i grötar hela tiden.

Den här linan ser för jävla bra ut:-)

Och då borde det gå att komponera en starka andralina också; gissningsvis Wally-Sweatt och Pistol Pete. En sådan bör få chans länge för att se om det lossnar för dem och skulle det inte göra det kanske någon får kliva ned och förstärka 3e e--er 4e linorna samtidigt som man letar tredjelirare till tvåan.
Kommentera