Luleå HF

116298 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1703343

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Härlig kommentar på Luleåhockeyforum:

"Kul att det äntligen klaffar men herregud vad dåliga HV har varit, är som att de har 2 kedjor med bara schiror"

He he.

Dessutom föreslog någon att kör tvåan med Wally-Pistol Pete-Lennart och Grana-Sweatt-Hedman i en 3e. Hm, kanske det. Alltid svårt att veta i förväg men det låter ju som linor som kanske skulle vara kanske skitbra?

Jahaja, HV byter vakt. PeeWee tar spaden. Inte för att Ersberg varit dålig, men han såg ut att skada sig vid en sträckning i slutet av första perioden. Känns ju dessutom som att med de oerfarna backar HV har idag skulle inte ens en kanonvakt hindrat 3-0 för Luleå efter första.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och vilken tombolahockeyp plötsligt när ex-allsvenskarna möts. Efter 23 minuter har Malmö ledningen 0-1 på Kronan, men nio minuter senare har sex ytterligare mål fallit och ställningen är 3-4.

Jättekul "positiv" hockey kanske många tycker - speciellt det onämnbara vinfyllot som kommer i kalsongerna av anisaegutmedley men vi andra mer erfarna tänker väl "har de inget försvar"?

HV har alltså en massa backar avstängda för fulspel och nu åker Eidstedt ut på 2+10 sedan han skallat Fabbe blodig i ansiktet, även om hag tycker att det mest ser ut som en olycka.

Nåja. HV får snart börjar spela med forwards som backar eftersom de inte har kvar några. Eller kanske Ersberg kan gå on som back, nu när PeeWee tagit spaden?
Kommentera