Luleå HF

116310 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1703452

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Laine åker runt buren och levererar ett gretzkypass till tedenby som pangar in 7-2.

Helt klart att HV har ett antal riktigt duktiga spelare men dessutom har de just nu komplement som inteballs duger på den här nivån.

Avdelningen roliga bresultat i andra matcher: Pölsan vänder 0-1 hemma mot Köplustan till vinst 3-1! Skitkul, äntligen ett lag som kan spöa Köplustan. Ett stort grattis till Bulan Boys!

Samtidigt får HV två snabba mål, delvis eftersom Luleås backar inte anstränger sig tillräckligt att kämpa om puck och frda Lssi. Första gången är det Oskarsson som är för mjuk och andra tror jag det var Schira, men jag är inte helt säker på det.

Fem minuter kvar och ställningen från 7-1 har blivit 7-4. Nu har HV PP sedan landslagsjanne lagt en puckut.

Framför allt tycker jag att det är trist att backarna genom slöspel saboterar Lassis satsestetik, dålig stil av dem.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Luleå vinner med 7-4 och trevligt att se att när spelarna tackar varandra för match så kramar varje lulespelare, som fanns i laget förra året, om Chris Abbott, som kramar tillbaka.

Vi kom att älska våra bottar som kom att älska Luleå. Visst måste man konstatera att många lag hittade nordamerikaner som levererade många fler poäng än bottarna men twinsen var alltid beredda att ge allt (och Cam gav sin hälsa tyvärr) och njöt av att finnas i Luleå och Norrbotten så helt klart att de alltid kommer att ha en speciell plats i våra hjärtan:-)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Luleå vinner stort mot HV och för Jimmie Ericsson väntar troligtvis en lång avstängning. En perfekt kväll för dig, antar jag :)
Kommentera