Luleå HF

116310 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1703476

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ja, fyfan. Jag ser att Apan vinner på straffar 2-3 mot Pungen även om allt pekade på att Pungen skulle vinna matchen på slutet.

Men i slutskedet av matchen skämmer fläskberget Hollywood ut sig enormt genom att gå in som tredje person i en kampsituation framför Pungens mål och då tycker fläskberget - Elitseriens meste utvisade tvåminutersspelare per match senast han lirade i Alitserien SHL - att det är en god idé att sätta av en ful armbågstackling rakt i ansiktet på pungenbacken.

Fläskberget får förstås matchstraff och det är självklart att detta blir många matchers avstängning. Fem matcher minst tänker jag men det skulle inte förvåna mig om det blir fler.

Vi är ju många som anser att det är katastrofalt politiskt beslut av Apan att sätta fram en kapten som är landets mest filmande spelare och samtidigt den mest utvisade spelaren - vad fan är det för värdegrunnnnnnnd?

Äckligt är bara förnamnet och dessutom är det nu andra matchen i rad som fläskberget Hollywood kommer till Linköping och blir matchutvisad eftersom han uppför sig så extremt klanderligt?

Nu har vi alltså läget att apspelare efter apspelare blir långtidsavstängd efter fula attacker på huvuden på motståndare att man måste fråga sig om det inte är dags att Ligan markerar mot Apan. Grejen är den att det inte handlar om överansträngning i försvaret utan tvärtom fula och helt onödiga angrepp riktade mot huvuden på motståndare i anfallszon. Fy fan, vilket vidrigt uppförande och vilken total avsaknad av värdegrund för det fulspelande laget.

Äckligt att Apan ska få med sig poäng från den här matchen och att de t o m får två poäng är ju skandalöst trist!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Kollade av Apsidan för att se om de skärper sig och sträcker vapen samt förklarar att det inte är speciellt bra när lagkaptenen - som ska stå för värdegrunnnnnnden - väljer att smyga på en oförberedd och icke tacklingsbar spelare för att sänka denne med en armbåge rakt i ansiktet.

Men vad läser man? Alteregofyllot skriver "Tycker Jimmies tackling inte är så farlig. Oj vad killen förstärker och är låg."

Ja fy fan vilka hycklare de är i sektmentalitetens vidrigaste plats på jorden, där banjomusiken och fortplantningen bland närbesläktade firar fortsatta "triumfer".
Kommentera