Luleå HF

116310 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1750198

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Happ! Det senaste i sillyn är att Osten inte ville förlänga kontraktet med Lennart som då skrev på för moderklubben IFK Helsingfors. Ett väntat och helt korrekt beslut av Osten enligt mig, fast det gör ont att se hur mycket han ville stanna och hur väl han talar om Luleå. Det är bara att tacka Lennu för de här två åren och önska honom all lycka till i fortsättningen, både på och utanför hockeyrinken. Det finns kontraktstrulande legoknektar som Sigalet och Fransson, sedan finns det fullblodsproffs som Lennu och Abbottarna. De sistnämnda har min fulla respekt.

www.kuriren.nu/Sport/publikfavoriten-har-aldrig-varit-sa-tungt-att-lamna-en-klubb-8845899.aspx
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Tycker också att det var ett väntat beslut angående Petrell, men samtidigt har han bidragit med ett härligt fysiskt spel.
Då han och dessutom Sylvegård och Granström lämnar så känns det som vi måste ha lite fysik in i laget...kanske återkomst för Tomas Raffl :)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Att jämföra med hur Skellefteå behandlar sina spelare. "– Jag har ju känt av att jag inte ingått i Skellefteås planer eftersom ingen i klubben har pratat framtid med mig personligen under hela säsongen och inte heller efteråt förrän idag."
Fan skamligt att vänta ändå tills igår med att diskutera kontraktsläget med en trotjänare som Eric Forssell. Klart bättre och mer respektingivande kapten än den nuvarande och tycker lite synd om Luleådödaren ändå.

www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/sverige/shl/skelleftea/article22807582.ab
Kommentera