Luleå HF

116297 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2076322

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jag var med o fick bort Yoda från Bodens sida, så ingen kompis, men han har också ett berättigande såklart.

Men, om du har förståelse för hockey(som jag tror du har), då har man väl inte tid att skriva dynga om motståndare, då är man väl helt uppe i att ens lag ska vinna?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
puffe: "Jag var med o fick bort Yoda från Bodens sida, så ingen kompis, men han har också ett berättigande såklart."

Nja, det är en variant på sanningen men det tycks ju allt det du skriver vara. Du protesterade på Bodensidan men det var fullständigt meningslöst. Det som hade effekt var att moderator påpekade för snackets ledning att jåda invaderat där för att sabotera, sedan apsidan stängts av; då stängdes jåda av för gott.

Därefter har han smugit tillbaka till Cafét där han som "Leif Skywalker" sitter och lägger in skit medan du - som är så duktig att få bort eländet - inte tycks ha upptäckt det och är igen duktig att få bort honom?

"Om du har förståelse för hockey...då har man väl inte tid att skriva dynga om motståndare"?

Harrejavvlar, vad du fabulerar. Jag skriver apan om apan, att du inte begriper det säger inget om mig men mycket om dig. Att jag skriver att aporne filmar under match må du kalla dynga men inbillar du dig att den som är "intresserar av hockey ska låtsas som att det regnar när spelare filmar"?

Är det inte lika bra att du släpper modern hockey nu och koncentrerar dig på att förklara hur mycket bättre det var förr?

När det gäller modereringen av denna sida ska jag informera dig om följande. Här råder ganska högt i taket och det är fritt fram och diskutera frågor förutsatt att man diskuterar, inte bara slänger skit. MEN. Att kliva in under match med något som INTE har med matchen att göra och fortsätta och fortsätta trots att man blir tillsagd - det accepteras inte.

Föreställ dig en match MooDoo-Timrå slutminuter och att någon är osmaklig nog att kasta sig in i den moodooistiska matchtråden för att diskutera menyn på Mamma Mias Pizzeria i Övik, eller hur det stod till med en viss MooDoospelares intag av dryckjom när han spelade där och så vidare. Och så fortsätta och fortsätta, fortfarande under match?

Begriper du inte hur olämpligt det är kan jag meddela att den som uppför sig så här en gång kan bli förlåten men upprepas det raderas "inläggen".

TILLÄGG: Du fortsätter halsstarrigt att inte be om ursäkt för att du uppfört dig olämpligt.

I stället väljer du att "svara" genom att dra upp en annan fråga följt av en annan fråga och så vidare för att slingra dig vidare i ett evinnerligt och meningslöst orerande. Den typen av "diskussioner" är inte intressant på denna sida, även om den skulle passat utmärkt på apsidan innan den stängdes. Här finns inget intresse av du fortsätter mala på och mala på så dina sådana försök raderas.
Kommentera