Luleå HF

116298 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2077434

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
bisterfinnen: Ja, den vedervärdige från släffte ligger nog bakom det hela. Så mycket skit som den dårpippin ställde till med ser vi fortfarande resterna efter.

Numera har han ju sparkats från alla tidningar han lurat in sig på och hans arbetsuppgifter består numera i att ta emot kundklagomål på en liten reklambyrå. Frun har gått ifrån honom, notiser om brottslig verksamhet finns och slutligen är han mantalsskriven på en adress som är en parkeringsplats. Han sover väl i baksätet på någon bil och nedanstående - urk - bild på eländet är ju en klassisk bild på pure white trash. Ett fläskberg, i fläskkotlettkammad tupé, som äter rester på ett flaggskepp med gott mat ryckte.

Tänka sig att sektens onda genius ApPea Israelsson samabetade intimt med denna brännvinsjournalist i många år, för att släppa ut de lögner "anonym källa" som Apan ville plantera. Man inser att det kommer att ta lång tid innan Apan eventuellt normaliseras - troligen krävs ett återtåg till Apans mer vanliga miljö en division under innan det kan bli skärpning.
Kommentera