Luleå HF

116298 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2077703

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
ANdra perioden över, 3-1 fortfarande.

Men OJ!, vilket tryck från Luleå sista minuterna av perioden. Man lirade runt som man ville och Ölen hade inte en chans att komma åt puck, många fina lägen för Luleå och det kunde blivit flera mål med det spelet.

Måste kännas lite pyskologiskt tungt för Ölen när de blir utspelade så. Visserligen Allsvenskans klart bästa lag senast men nu möter de SHL:s klart bästa och det har på det stora hela varit två olika nivåer.

Funderar på vad Ölwallson kan ha ordnat till hos Ölen men ser inget.

Är ju intressant och spännande att få en uppfattning om vad Ölen duger till och man vill ju gärna se och bli imponerad av Ölen. Men än så länge är Luleå helt enkelt - eller helt enklet, för att tala jantska - alldeles för skickliga på varje spelare och på lagspelet. Ölen kan nog lyckas betydligt bättre och visa upp mer om de möter lag som inte är lika bra som Luleå; t ex andra allsvenska lag, Apan och SHL-bottenlag som HK Arslet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Första minuterna av tredje som sista minuterna av andra - Luleå tokdominerar och endast ett antal kvalificerade räddningar av Poulin hindrar Luleå för att öka på målsiffran.

Poulin står bra, är mycket rörlig och har en skitbra plock. Bara att graturlera Ölen till att ha hittat en vinnarvakt - igen!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Märks att ni lärt er hel del MooDooism. BurkölWallson kan vara helt nytt efternamn.
Kommentera