Luleå HF

116298 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2080384

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Ja, jag har skrattat sedan jag igår på Apans hemsida såg att de hittat på något som heter "SVARTE RIDDAREN".

Folk kan betala 250:- för att bli medlem i sekten Apan. Helt obegripligt hur någon kan vilja bli det, men sexfingrade är väl inte så nogräknade.

Men om man vill tillhöra "medlemseliten" betalar man 600:- för medlemsskapet och vad får man för det?

Citerar aphemsidan " I Svarte Riddaren ingår de vanliga medlemsförmånerna, men för att visa din tillhörighet får du en mobildekal med Svarte Riddarens sköld."

Ha, ha, ha, ha, ha.

Som vanligt har kopie-klubben Apan kopierat något. Nämligen Den Riktige Svarte Riddaren. Det vill säga the Black Knight från filmen om Monty Pyhon and the Holy Grail. Den riddaren som vägrade låta kung Arthur passera utan en fight, varpå Arthur med svärdet slår av den svarte riddaren båda armarna och båda benen, men den svarte riddaren ger sig inte "It's only a scratch!"

Kan nog tycka ändå att bilden nedan av den lemlöse svarte riddaren på något vis påminner om Apans hockey - utan fungerande vakt, backar, forwards och tränare. Bara långa bollar på Bengt, dvs puckar på highsticking.

Känns som falsk marknadsföring, att lura någon att bli med-lem, och syfta till någon som blir lem-lös. Men när det gäller Apan är det ju som regel så att falsk=sann och sann=falsk och sekten är förstås olemseliten, saknar lemmar och därmed blygdens 2x6 fingrar respektive tår.

Men pröjsa 350:- för att få en mobildekal för att visa att man har värdegrunnnnnnd och tillhör medlemseliten, dvs är renrasig sektrunkare?

Hur fan kommer man på något sådant. Vete tusan om det inte är t o m löjligare än att bjuda in förskolebarn på fiskdamm och ansiktsmålning under rubriken "Den Första Isträningen" eller att hitta på att tomma stolar = åskådare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Som förrätt, innan huvudrätten Luleå-Warulfven, har vi redan kl. 15.00 Trottoarkanten-Apan.

Apans...hihihi...nya vapen är den Svarte Riddaren, känd tjuv från Kalle Anka-serier.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
J20 nollade småaporna med finfina 4-0 igår och gissa vad.....inte ett ord om händelsen i ApPravda Norran, Apans hemsida eller Apkraft. Är vi förvånade not.

Hade resultatet varit det motsatta hade det skivits spaltmeter, tryckts bilagor och diktats sånger om händelsen.
Ännu ett bevis på att vi passerat Apan på alla nivåer och de vet om det.

Man är glad!
Kommentera