Luleå HF

116298 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2080799

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Härligt! Apan kämpar ju med ekonomien sedan ApPea låtit Näsan slösa bort 30 miljoner på tre år av galna köpfester och vidare har ApPea kastat bort massor på ett misslyckat skrytbygge med mycket gott mat ryckte.

Apan påstår fortfarande att de är rika som troll med 48 miljoner som "eget kapital" men gissningsvis består c:a 47 miljoner av dessa av ApPeas killgissning att någon skulle vara galen nog att betala så mycket för att köpa hans lyxrestaurang utan besökare.

Apbörsen är alltså hotande tom och Erik Forsell och Lillnisses farsa får kämpa genom att köpa billigt begagnade men i övrigt fylla på med apjunisar.

Och i det sammanhanget är det trevligt att konstatera att Apans junisar senaste åren bara dalar och dalar - speciellt när nu Burkölen och Luleå satt stopp för Apans stölder av talanger från våra områden.

Sammantaget äe det alltså bara att njuta när vi idag ser hur Luleås junisar krossar småaporna och att sekten i blygden på alla sätt försöker ljuga bort det!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
När det gäller Luleås stenhårda damer kan vi konstatera att DamPölsan - som media i sydbotten utnämnt till svenska mästare 2020-2021 redan innan säsongen startat - inte orkade peta in så många mål mot DamGnaget igår och därför har Luleå Hockey nu tagit ledningen och toppar SDHL.

I detta nu möter Luleå Hockey Damgården i Delfinen och ställningen - i andra perioden - är 2-0 för Luleå.

TILLÄGG: Några minuter senare kommer 3-0, med 4 min kvar av andra.

Idag får Luleås vakt Sara Grahn vila och nya andravakten Tindra Holm får ta spaden i SDHL för första gången denna säsong.

De, som hängt med, vet att detta inte är första gången Tindra tar Luleåspaden mot Damgården.

Säsongen 2016-2017 skulle Luleå möta DamGården hemma. Damgården var då regerande svenska mästare, och matchen skulle spelas uppe i Kiruna. Men strax innan match insjuknade Luleås båda målvakter.

Då ringde man upp lilla Tindra - då 16 år och mest känd för att ha varit vakt i Västerbottens TV-pucklag för pojkar - och hon hängde på och spelade för Luleå den matchen. Och Luleå vann med 7-0!

Bilden nedan av Tindra lycklig med vacker mössa efter matchen. En bild, som fick sekt-Apan att gråta floder och ApPea tvingades hitta på ett nytt damlag för att hindra Tindra för att komma till Luleå direkt.

Men nu är hon här. Och som Damgårdsdödare tar hon spaden idag. Och än så långe håller hon stilen att 2016-2020 ha NOLLAT DamGården i samtliga matcher.
Kommentera