Luleå HF

116300 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2080899

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
I pågående balubla-matcher som förrätt har vi nu Trottoarkantens IF-Apan 1-4: Apan har gjort fyra mål på fyra PP; dvs vid ett tillfälle målade de formellt några sekunder efter att utvisad trottoar kommit in men i praktiken var också det ett PP-mål. Ja, så går det när Trottoaren tror att de kan spela i SHL utan försvarsspel - t.o.m. Apans PP - som alla andra lag läst sönder - får måla på Trottoarkanten.

Apans ende back värd namnet - köpespelaren Philip Broberg från Örebro har redan tre poäng. Helt klart att denne är den som lyfter Apan och vi ser fram emot hur de kommer att kollapsa om/när Oljan tar över honom i november.

HK Arslet har 3-0 på HV i slutet av andra perioden. Herrar experter har ju topptippat HV och då var ju inte annat att vänta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Trottoarkanten reducerar till 2-4 med 5 min kvar av tredje perioden.

Det är Pistol Pete som bryter ett appass och sticker i kontring. Kör pass-pass med Hrivic och när Pete får pucken igen pangar han in 2-4.

Pistol Pete stod förstås för passning till Trottoarkantens första mål.

Trottaren lyfter av Pistol Petes mål och några minuter senare klappar man in 3-4.

Två min kvar av perioden nu. Trottoarkantvakten kliver av, man kör 6 mot 5 och rädde, lille gustaf med apspaden försöker gömma sig innan han kissar på sig.
Kommentera